תבשיל אטריות חזיר שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו קדירת אטריות חזיר שמנת. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 241 קלוריות. מתכון זה משמש 18. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בשר חזיר, חלב, מרק גבינת צ'דר מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו תבשיל אטריות שמנת, תבשיל תירס ואטריות שמנת, ו תבשיל טונה-אטריות שמנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי, הקפיצו את הסלרי, הפלפל והבצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את המרק, החלב והמלח. בקערה גדולה מאוד שלבו את תערובת המרק, החזיר והפטריות.
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת המרק וזורקים לציפוי.
מעבירים לשניים משומנים 13 אינץ'. איקס 9-ב. אפיית כלים. למעלה עם פירורי קרקר. מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים.
אופים את הקדירה שנותרה, ללא כיסוי, ב-350 מנותקת למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 50-55 דקות או עד לחימום.