תבשיל אירי של גינס
תבשיל אירי של גינס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, גזר, פלפל אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו תבשיל בקר אירי של גינס, תבשיל בקר וגינס אירי, ו תבשיל בקר אירי גינס (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק קוביות בשר בקר עם 2 כפות שמן צמחי בקערה.
לטאטא קמח, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין בקערה נפרדת. לדלות קוביות בשר דרך תערובת קמח עד מצופה שווה.
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; לבשל ומערבבים קוביות בשר מצופה, עובד בקבוצות, עד בשר הוא השחמה מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
מעבירים בשר משחיםלתנור הולנדי או סיר עם תחתית כבדה.
מבשלים ומערבבים בצל ושום באותו מחבת המשמש בראונינג בשר עד השחמה קלה, 5 עד 10 דקות.
מערבבים עגבניות עם מספיק מים כדי לדלל חלקית; לשפוך לתוך תערובת בצל. מערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום בינוני, לכסות תנור הולנדי, ומבשלים במשך 5 דקות.
יוצקים מחצית השטר האירי לתערובת הבצל, ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחיתים של מזון מתחתית המחבת עם כף עץ.
מעבירים את כל התערובת לבשר השחי.
יוצקים מחצית הנותרים של סטאוט אירי לתוך תערובת בשר בקר; להוסיף טימין.
מכסים תנור הולנדי, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים במשך 2 שעות.
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר ומבשלים, ערבוב כל 20 דקות, עד תפוחי אדמה רכים, על 1 שעה. התאם מלח לפי הצורך; מקשט עם פטרוזיליה.