זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, קרם קוקוס, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו תבשיל בטטה ללא חלב, פנקייק בטטה 2-מרכיב {ללא גלוטן, ללא חלב, ללא אגוז}, ו בראנץ ' תפוחי אדמה מתוקים Kimchi חשיש-ללא גלוטן, חלב חינם, צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; להוסיף על 1 אינץ ' של מים. מכסים ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מחבת מחום, לנקז בטטות, ולאחר מכן להחזיר תפוחי אדמה למחבת כדי לסייע להתאדות לחות עודפת.מחממים התנור שלך ל 177° ולרסס 1 1/2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
אגוז מוסקט טחון או
3
מוסיפים את חמאת התפוחים, הביצים, חלב קוקוס או שמנת, דבש ומרגרינה 1/4 כוס לקערת ערבוב גדולה, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
¼ כוס קמח גדושה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים ומערבבים עד מחית.כפית את תערובת הבטטה לתוך התבשיל מוכן שלך dish.In קערה קטנה, מערבבים את הסוכר החום, פקאן (אם משתמשים) ונותר 2 כפות מרגרינה יחד עד שכל החומרים מופצים באופן שווה.