קושימומחה
מוכן ב73 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות63
מגזין

תבשיל בקלה מלח פורטוגזי (bacalhoada)

תבשיל בקלה מלח פורטוגזי (bacalhoada)
אם יש לך בצל וידאלי, שמן זית כתית מעולה, בצל וידאלי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 73 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל בקלה מלח פורטוגזי (Bacalhoada), חשיש בקלה מלח פורטוגזי, ו עוגות בקלה מלח פורטוגזיות.

הוראות

1
1 בקלה מלח בדרך כלל מגיע או פילה יבש, כבר עצמות ועור, או שזה בא שלם. הפילה צריך להיות שטוף, ולאחר מכן ספוג במים, וכל הזמן מקורר, במשך 24 שעות, עם אחד או שניים חלפנות המים. אם אתה משתמש בדג שלם, לא פילה מוכן, זה צריך להיות ספוג במים עד 48 שעות, גם עם כמה שינויים של מים, ואת העצמות ואת העור הוסר ונזרק לאחר השרייה.2 לשים בקלה מלח בסיר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בקלה מלחבקלה מלח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הוסף מספיק חלב, מים, או תערובת של חלב ומים רק כדי לכסות. להביא תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
בוא נרגיע לכמה דקות.
4
הסר את הדגים ולהניח בצד.3 Parboil תפוחי אדמה במשך 20 דקות (אתה יכול לבשל אותם במים השתמשת לבשל את הדגים אם אתה רוצה). חותכים תפוחי אדמה לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. 4 בתוך תבשיל pyrex גדול או תנור הולנדי (להשתמש בתנור הולנדי אם עושים על תנור-העליון), בנדיבות מעיל את החלק התחתון של המחבת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים שכבה של טבעות בצל על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים שכבה של תפוחי אדמה פרוסים על הבצל. לשבור את בקלה מלח עם האצבעות שלך, במקום חתיכות של בקלה מלח בשכבה על תפוחי האדמה. לטעום את הדגים למליחות. לאחר יום של השריה ובישול נוסף, צריך להיות רק רמז של מליחות בדגים. אם רוב המלח היה ספוג מתוך הדגים, ואת הדגים אין טעם מלוח בכלל, ייתכן שיהיה עליך לפזר קצת מלח בחזרה על הדגים כפי שאתה מניח את השכבות למטה.בנדיבות לשפוך קצת שמן זית על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקלה מלחבקלה מלח
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מפזרים פלפל שחור מגורד טרי.חזור עם שכבה נוספת של בצל, תפוחי אדמה, דגים, שמן זית, פלפל (ועוד מלח במידת הצורך). לאחר מכן לסיים עם שכבות של בצל, תפוחי אדמה, יותר שמן זית, ביצים קשות פרוסות, וזיתים.5
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מניחים על תנור למעלה על חום בינוני, ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות. או לחמם תנור ל 177° ומבשלים, מכוסה, במשך 30-40 דקות, או עד שהכל נגמר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מגישים עם צדדים של אורז וסלט.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.