קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל בקר איטי בריא יותר אני

תבשיל בקר איטי בריא יותר אני
צריך מנה עיקרית ללא חלב? נזיד בקר איטי ובריא יותר שאוכל להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סלרי, קמח, מרק בשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-50 דקות. וזה מצוין. נסו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מערבבים יחד קמח, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
יוצקים על בשר ומערבבים למעיל. מערבבים שום, עלה דפנה, פפריקה, רוטב ווסטרשייר, בצל, מרק בשר, תפוחי אדמה, גזר, סלרי ודלעת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 10 עד 12 שעות או על גבוה במשך 4 עד 6 שעות. מערבבים ב escarole. מכסים ומבשלים עד escarole הוא מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול