קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל בקר בלגי

תבשיל בקר בלגי
נזיד בשר בלגי עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 643 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא מלח, מעוגל למעלה, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר ובירה בלגי, ו תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי או עציץ אטום עד חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים את שמן הזית לשומן שנותר בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
חום מעל חום בינוני-גבוה. לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר חום טוב מאוד, כמה חתיכות בכל פעם (לא קהל התנור ההולנדי), הסרת אותם כאשר נעשה. בראון את הבצלים בשומן הנותר, להסיר, ולהניח בצד. זרוק כל שומן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
להפחית את החום לנמוך.
6
מוסיפים את הקוניאק ומגרדים את כל החתיכות השחומות. בזהירות אור עם גפרור מערבולת לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
7
מחממים תנור ל 325 F. להחזיר את הבייקון, בשר, ובצל לתנור ההולנדי. מערבבים במלח, קורנית, פלפל, עלי דפנה, שום, סוכר חום, בירה ומרק.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מורחים את הלחם עם החרדל ושוכבים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
9
חום לרתיחה.
10
הסר מחום, כיסוי, ומניח בתנור. לבשל 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז, ערבוב מדי פעם. לפני ההגשה, לרפרף את השומן מן הרוטב. מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
שמור את זה: לקרר כל שאריות עד 2 ימים. כדי להקפיא, למקם במיכלים אטומים או שקיות רוכסן חובה כבדה עד 3 חודשים. כאשר reheating, חם בעדינות על חום בינוני-נמוך.