קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

תבשיל בקר וירקות שובב

תבשיל בקר וירקות שובב
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכונים דומים: תבשיל בקר וירקות, תבשיל בקר ירקות, ו תבשיל פנה בקר וירקות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני, חום את הבשר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים את הבשר ומערבבים בקישואים, בצל, שום ומרג ' ורם. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מרז ' ורםמרז ' ורם
קישואיםקישואים
שוםשום
בצלבצל
בקרבקר
4
מערבבים בסלסה, מרק עגבניות ותירס. מתבלים עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניותמרק עגבניות
סלסהסלסה
תירסתירס
מלחמלח
5
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, קרם טרטר, 1/2 מלח כפית, ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת שוםאבקת שום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
חותכים את החמאה עד התערובת דומה פירורים גס. מערבבים בגבינת צ ' דר, שמנת חמוצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חמאהחמאה
חלבחלב
8
מורחים על תערובת הבשר בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים מכוסים בתנור שחומם מראש 25 דקות, או עד הציפוי הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור