תבשיל בקר טחון מחבת
תבשיל בשר טחון מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם פטרוזיליה, זהב יוקון, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אחד מחבת בשר בקר טחון Stroganoff, כרובית קרמית ומחבת בקר טחון, ו מחבת בקר טחון חצילים עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים במלח, פלפל וקמח.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה, מערבבים מרק, קצפת וחרדל עם מקציף חוט.
מוסיפים לתערובת בקר. מערבבים תפוחי אדמה וגזר.
להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים; מבשלים 15 דקות עד שהירקות רכים והרוטב מעובה מעט.