מתכון תבשיל בקר מהיר עם פטריות ושעועית לבנה יכול להיעשות בעוד כ-50 דקות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פטרוזיליה, שמן זית כתית מעולה, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל בקר עם פטריות, תבשיל בקר עם פטריות, ו בקר מהיר וקל ופטריות.
הוראות
1
לטגן יבש את הפטריות: לשים מחבת גדולה על חום גבוה ולהוסיף את כל הפטריות. טלטול המחבת מעת לעת כדי למנוע את הפטריות מלהידבק, לטגן אותם יבש עד שהם להיות לשחרר את המים שלהם. תמשיך לבשל עד שהפטריות יתחילו להשחים.
נזיד בקר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, מלבק ושיראז. יינות אדומים מלאים אלה הם הליווי המושלם לנזיד בקר לבבי. יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 78 דולר לבקבוק.