קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות53
מגזין

תבשיל בקר קלאסי

תבשיל בקר קלאסי
נזיד בקר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו תמרים ללא חיטה, גבעולי סלרי, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו תבשיל בקר קלאסי, תבשיל בקר קלאסי, ו תבשיל בקר קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את קוביות הבשר עד השחמה על כל sides.In קערה נפרדת, לשלב את עגבניות משומר, רוטב עגבניות, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, מלאי בשר, בזיליקום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים היטב.
4
מניחים את הבשר והירקות במחבת צלייה, ושופכים את תערובת העגבניות מעל.לכסות ולאפות במשך 45 דקות. להפחית את החום עד 121° ואופים במשך 2 שעות או עד הבשר הוא מאוד רך למזלג. למרוח מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה