תבשיל בקר קציר
תבשיל בקר קציר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 528 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו תירס-on-the-cob אוזניים) תירס, שום, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל בקר קציר, תבשיל בקר קציר דלעת, ו תבשיל קציר.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. בתנור ההולנדי, מערבבים את כל החומרים למעט תירס, תפוחי אדמה וקישואים. מכסים; אופים 2 שעות 30 דקות, ערבוב 2 או 3 פעמים במהלך 1 שעה ראשונה 30 דקות.
מערבבים תירס ותפוחי אדמה. מכסים; אופים 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות יותר או עד בשר וירקות במכרז.
מערבבים בקישואים. כיסוי; תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.