קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל בקר של ערב חג המולד

תבשיל בקר של ערב חג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בקר ערב חג המולד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך גזר, סלרי, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, תבשיל שעועית לימה חג המולד, ו נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר..

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים בשר בקר, עגבניות, סלרי, גזר, תפוחי אדמה, בצל וטפיוקה לתנור הולנדי. מתבלים עם בוליון בקר, טימין, רוזמרין ומרג ' ורם; מערבבים ביין אדום.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
מרז ' ורםמרז ' ורם
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טפיוקה.טפיוקה.
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מניחים את המכסה על התנור ההולנדי.
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
אופים במשך 5 עד 6 שעות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
הוסף אפונה במהלך חצי השעה האחרונה של בישול.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים