תבשיל בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 892 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, צ'אק בשר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. הציון הזה אדיר. נסו תבשיל בקר לבבי-ניתן להכין תבשיל בקר מילוי בקלות בקרוקפוט שלכם, תבשיל בקר של רוני, כן, תבשיל בקר, ו תבשיל בקר עם לפת (בקר בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי גדול עם מכסה צמוד על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
יוצקים מספיק שמן למילוי התבנית בעומק של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מורחים קמח על צלחת או פיסת נייר שעווה. מתבלים מחצית מהבקר בנדיבות במלח ופלפל, ואז מחפרים בקמח. מנערים את עודפי הקמח ומוסיפים לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
סוכר אדום גס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
קולים את הבשר, ללא כיסוי, מערבבים רק מדי פעם, עד להשחמה טובה, כ -8 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבקר לצלחת. חזור על הפעולה עם יתרת הבקר. השלך את השמן ונגב את התבנית. מחממים את התנור ל 275 מעלות צלזיוס.מחזירים את הסיר לתנור וממיסים את החמאה על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ 1 דקה יותר. מחזירים את הבקר לסיר ומוסיפים את המים או המרק, ומביאים לרתיחה. בעזרת חתיכת חוט מטבח קושרים יחד את הפטרוזיליה, הטימין ועלי הדפנה ומוסיפים את הצרור לסיר. מתבלים עם 2 כפיות מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומעבירים לתנור. תבשיל את הבשר עד שהוא רך, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מוציאים את התנור ההולנדי מהתנור. דלפו את השומן מנוזל הבישול בעזרת מצקת.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
מצקת
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
9
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי והעגבניות ומביאים לרתיחה. תבשיל, חשוף, על גבי התנור, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל מעובה והבשר והירקות רכים, בערך 1 שעה.
הסר וזורק את צרור העשבים. מערבבים פנימה את החומץ ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים בין קערות ומגישים מיד. הערה של קוק: צ ' אק בקר, בגלל השיש של שומן תוך שרירי, הוא הבחירה עבור כל סוג של תבשיל. אם אינך מוצא צ 'אק קוביות לתבשיל במחלקת הבשר שלך, קנה סטייק עבה וחתוך אותו לקוביות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים