תבשיל בשר חזיר מתפרק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר חזיר להתפרק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות גשו לסופר וקנו marjoram, מרק בשר, מלח מתובל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה נהדר. מתכונים דומים: בישול איטי סתיו תבשיל בשר חזיר, תבשיל סתיו, ו נזיד סתיו מלוח.
הוראות
לזרוק יחד את אבקת בצל, פטרוזיליה, 1 כף שום אבקה, מלח מתובל, 1 1/2 כפות פלפל שחור, מיורן, קינמון, ואגוז מוסקט בשקית פלסטיק גדולה, resealable.
מוסיפים את החזיר הקוביות, זורקים עד מצופה היטב, ואז אוטמים, ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). קו 9x9 אינץ ' אפייה צלחת עם חצי עלי התרד.
ארוז את בשר החזיר במרינדה לתבנית האפייה, ומכסה עם עלי התרד הנותרים. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות, או עד חזיר רך.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
לטאטא את הקמח, ולבשל במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד הקמח יש קלוי.
לגרד לתוך צלחת חסינת חום, ולהניח בצד. ממיסים את החמאה בסיר ומערבבים בצלים וסלרי. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 10 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד למכרז; מערבבים את תערובת הקמח בחזרה לתוך הסיר כדי לצפות את הירקות.
יוצקים את מרק הבשר, עגבניות מבושלות, חזיר מבושל ותרד, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדומים, ו 1 כפית אבקת שום. מבשלים 1 1/2 שעות.
מערבבים את שעועית החמאה, סקווש צהוב, וקישואים. מבשלים 30 דקות עד הירקות רכים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.