הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם גזר לבן, מלח, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אירי היית כאן, תבשיל גינס איטי, תבשיל בשר איטי של גינס, ו תבשיל בשר איטי של גינס (מתכונים דומים).
הוראות
1
1
2
מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. בראון את הבשר בחמאה, מתחיל עם חתיכות השומן של בשר, צד שומן למטה במחבת. זה יאפשר קצת שומן בקר כדי להבהיר. לעבוד בקבוצות כדי לא להצטופף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שומן בקר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים מלח על הבשר כפי שהוא חומים. לאחר השחמה מכל הצדדים, להעביר את חתיכות בשר לתוך סיר איטי.2
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מוסיף את הבצלים והסלרי למחבת שבה אתה פשוט השחמת את הבשר. מטגנים את הבצלים והסלרי עד שהם מתחילים להשחים בקצוות, כ -5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
מוסיפים את שאר גינס, מרק בשר בקר, גזר, גזר לבן, לפת ותימין לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
גינס
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
לפת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
8
מוסיפים שתי כפיות מלח. מכסים ומבשלים על " גבוה "במשך 4 שעות, או" נמוך " במשך 8 שעות. כאשר נעשה, להוסיף יותר מלח לפי הטעם. אם אתה רוצה, מפזרים פטרוזיליה טרייה כדי לשרת.