תבשיל זנב שור בסגנון ספרדי
אם יש לכם כ -4 שעות ו-25 דקות לבלות במטבח, תבשיל זנב שור בסגנון ספרדי עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי וראשוני שכדאי לנסות. מתכון זה מספיק ל-6 מנות . מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -54 גרם חלבון , 71 גרם שומן , ובסך הכל 1027 קלוריות . זה מושלם לחורף . לכו לחנות וקנו עלי דפנה, שמן זית, שוקולד ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ-Allrecipes יש 101 מעריצים. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל אירופאי. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 89% , וזה נהדר. מתכונים דומים: זנב שור מבושל , ראגו זנב שור וזנב שור מבושל ביין אדום .
הוראות
מחממים שמן זית בסיר הולנדי על אש בינונית-גבוהה עד שיעשיר את עשן. משחימים את זנב השור במנות ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר בצל, שום ופלפל; מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהבצל מתרכך והופך שקוף, כ-5 דקות.
יוצקים יין לבן, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים זנב שור מטוגן, ציר בקר, שוקולד ועלי דפנה. מחזירים לרתיחה עדינה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 3 שעות.
תבלו במלח ופפריקה, הוסיפו את הגזרים, חממו את האש ובשלו על אש קטנה עד שהגזרים רכים.