תבשיל חום ביצה וחשיש
תבשיל חום ביצה וחשיש עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם נקניקיית ארוחת בוקר חזיר בתפזורת, גבינה שוויצרית, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. מתכונים דומים: תבשיל חום חזיר וביצה, תבשיל חום חשיש, ו תבשיל חום חשיש.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
זורקים את תפוחי האדמה עם השמן הצמחי לקערה עד שתפוחי האדמה מצופים היטב. לחץ על תפוחי האדמה לתבנית פאי בגודל 10 אינץ ' ליצירת קרום.
אופים תפוחי אדמה בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ-30 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את האש ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
בזמן שתפוחי האדמה נאפים מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה את הנקניקיה. מבשלים ומערבבים עד שהנקניקייה מתפוררת, שחומה באופן שווה, וכבר לא ורודה.
מסננים וזורקים עודפי שומן.
שלב את הנקניקייה עם הביצים, הפטריות, גבינת הפלפלים, הגבינה השוויצרית, החלב, 1 כף פטרוזיליה, מלח שום ופלפל שחור בקערה גדולה.
יוצקים את תערובת הביצים לקרום תפוחי האדמה המוכן.
אופים בתנור עד לביצים, כ -25 דקות. מסדרים את פרוסות העגבניות מעל הביצים ומפזרים מעל את יתרת 1 1/2 כפית הפטרוזיליה. מחזירים לתנור וממשיכים לאפות עד שהעגבניות מתרככות, כ -5 דקות נוספות.