קושימומחה
מוכן ב1 ש, 56 דק.
מנות25
ציון בריאות60
מגזין

תבשיל חזיר מקסיקני

תבשיל חזיר מקסיקני
תבשיל חזיר מקסיקני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 25 מנות. במנה עיקרית זו יש 601 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך תוספות: טריזי לימון, פלפל, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 56 דקות. נסו תבשיל חזיר מקסיקני, תבשיל חזיר מקסיקני, ו חזיר מקסיקני ונזיד בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקשור בצל ירוק וכוסברה יחד עם חוט מטבח. לקצץ ולהשליך שומן חזיר, לחתוך חזיר לחתיכות 1/4 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
2
לבשל חזיר, ב 3 קבוצות, בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות או עד השחמה. מביאים חזיר, שום, ו 6 כוסות מים לרתיחה; שומן רזה, ולהשליך. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 30 דקות או עד שהבשר רך. מערבבים בצרור בצל וכוסברה, רוטב אנצ ' ילדה, ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות או רק עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
בינתיים, טורטיות חום, 1 בכל פעם, במחבת nonstick חם מעל חום בינוני גבוה 20 עד 30 שניות בכל צד. לעטוף טורטיות במגבת כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר וזרוק צרור בצל וכוסברה. הגבר את החום למדיום. מערבבים תירס, ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות או עד מחומם היטב. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מגישים מרק עם תוספות הרצוי טורטיות חמות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
6
הערה: לאחסן כל שאריות במיכל אטום במקרר עד 2 ימים. כאשר reheating, להוסיף מים או מרק משומר כדי להגיע עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.