קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל טונה עם אטריות

תבשיל טונה עם אטריות
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? תבשיל הטונה אטריות של סאני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בצל, ציר עוף, שקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל טונה עם אטריות, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור התבשיל: מחממים את התנור ל 375מעלות F. חמאה צלחת 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת לזניה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מבשלים את האטריות ביצה במים רותחים מומלחים על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מסננים ומיד למקם את האטריות בקערה גדולה מלאה במי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר מקורר, לנקז ולאחר מכן לשפוך את הפסטה לתוך קערה גדולה עם טונה, אפונה ושני הגבינות. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת גדולה עם צדדים ישרים, מוסיפים את 2 כפות חמאה, שמן זית, בצל וקורנית. מתבלים עם קמצוץ מלח ופלפל ומבשלים בחום בינוני עד שהבצל רך ושקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים בעדינות עד רך וכהה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ואת חזרת, ואז מפזרים את הקמח על כל המחבת. מערבבים כדי לעזור הקמח להשרות לתוך הירקות ומבשלים דקה יותר לאבד את טעם הקמח. להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את ציר העוף. מבשלים עד מעובה מעט, כ 5 דקות, ולאחר מכן לאט לערבב את השמנת הכבדה. מבשלים עד הקרם מעובה מעט, על 4 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את רוטב הפטריות על האטריות מוכנות בקערה הגדולה ומערבבים במהירות לשלב. מיד לשפוך לתוך המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לציפוי: בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ושמן זית. מתבלים עם קמצוץ מלח וטחינה או שתיים של פלפל. מערבבים עד הפירורים לספוג את השמן באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על החלק העליון של המנה והמקום, שנחשף, בתנור עד הצדדים הם מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב, כ 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
תן לו לנוח 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.