תבשיל טלה אירי
אם יש לך כשעתיים ו-30 דקות לבלות במטבח, תבשיל כבש אירי עשוי להיות מתכון סופר נטול גלוטן, חלב ו-30 מתכון שלם לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -19 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 207 קלוריות . מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.84 דולר למנה. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור st. יום פטריק . זה עובד היטב כמנה עיקרית אירופאית. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש כרוב, בצל, עגבניות משומרות וגבעולי סלרי. עם ציון ספונקולרי של 64% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל טלה ופטריות , תבשיל טאג'ין טלה ,והסוד לתבשיל סיר טלה המיידי הטוב ביותר אי פעם .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ממליחים ומפלפלים את נתחי הטלה. בתנור הולנדי גדול עמיד לתנור, מטגנים את הבשר בשני השמנים עד להשחמה מכל הצדדים.
מוציאים את הבשר מהתנור ההולנדי ומניחים בצד.
באותו תנור הולנדי מטגנים את הסלרי, הכרישה והבצל עד שהם רכים, כ-3 דקות.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים בכוסברה ובטימין ומוסיפים את העגבניות. מחזירים את הבשר לתנור ההולנדי.
מוסיפים את מרק הבקר, מכסים ואופים עד שהבשר רך, כשעתיים.