קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

תבשיל ירקות אורז חום

תבשיל ירקות אורז חום
זה מושלם עבור סתיו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. ציון זה מוצק. תבשיל ירקות ואורז חום גביני, מחבת אביב תבשיל אורז חום ירקות, ו אורז פראי ועוגות אורז חום עם סמרטוט ירקות קלויים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ב 3-קט משומן. אפייה צלחת, לשלב את המרק, אורז, 1 כוס בצל, רוטב סויה, חמאה טימין. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 65-70 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הכרובית, הברוקולי, הפלפלים, השום והבצל שנותר בשמן עד לריכוך פריך; כף מעל תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מכסים ואופים 10 דקות. חושפים ומפזרים קשיו וגבינה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים 5-7 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה