תבשיל ירקות איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 519 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, גזר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta), תבשיל ירקות בסגנון איטלקי, ו תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta) (מתכונים דומים).
הוראות
1
פזר לחם על תבנית אפייה עטופה בשכבת asingle.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
בואו לעמוד במצב רוח חדרכדי להתייבש מעט, כ 2 שעות.
3
עבודה בקבוצות, לבשל קולרים וקייל בנפרד בסיר גדול של מים מומלצים עד מעט התרכך, על3 דקות לכל אצווה. לשטוף להתקרר. Squezeout עודף מים; בערך לקצוץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
חום 1/4 כוס שמן בסיר כבד גדול חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מוסיפים גזר, סלרי וכרישה; מערבבים לעתים קרובות עד מתרכך, 8-10 דקות.