קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

תבשיל ירקות (ג'אמבוטה)

תבשיל ירקות (ג'אמבוטה)
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל ירקות (ג'אמבוטה). מתכון זה מכיל 4 מנות עם 629 קלוריות, 21 גרם חלבון ו-19 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם לחם גרגירי דגנים מלאים, קישואים, קרועים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה אהוב על 9 אוכלי אוכל וטבחים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94%, וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל ירקות (ג'אמבוטה), תבשיל ירקות ותבשיל ירקות.

הוראות

1
מחממים פטם מראש.
ציוד שתשתמש בו
3 שיני שום, 2 קצוצות, 1 שלמה סדוקה מהעור3 שיני שום, 2 קצוצות, 1 שלמה סדוקה מהעור
2
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 2 קצוצים, 1 שלם סדוק מהעורשום, 2 קצוצים, 1 שלם סדוק מהעור
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1/2 כוס בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
3
הוסף שמן זית כתית מעולה, דפנה, שום קצוץ ובצל ותן להם להזיע בזמן שאתה מכין את שאר הירקות. עבדו ליד הכיריים והורידו תוך כדי קוצצים, לפי סדר זמן הבישול הארוך ביותר: תפוחי אדמה, חצילים, קישואים ופלפל. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים 10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. חושפים ומוסיפים עגבניות וציר ומבשלים עוד 5 דקות לחימום. מכבים את האש ומערבבים פנימה בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
לחמם לחם מתחת לפטם ולשפשף בשום סדוק ואז לטפטף שמן זית כתית מעולה, מעל גבינה ופלפל ולהחזיר לפטם ל-30 שניות לקבלת גבינה חומה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מגישים טוסט גבינה מדגנים מלאים עם קערות של תבשיל ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

תבשיל ירקות עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Raventos i Blanc de la Finca Brut. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Raventos i Blanc de la Finca Brut
יין מבעבע דה לה פינקה מיוצר מענבים מהגפנים העתיקות ביותר של Raventos i Blanc, שנשתלו באמצעות מערכת הגובלט בשנת 1964 ב- Vinya dels Fòssils. ממוקם על הטרסות הגבוהות ביותר של נהר האנוי, בכרם Vinya dels Fòssils יש קרקעות ימיות עם גבוה תוכן מאובנים. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את מקור הטיפוס העיקרי ליין מבעבע זה בעל ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע בעל זהות ואישיות ייחודית.