זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל כבש חריף עם דלעת סקווש, תבשיל כבש חורף עם נקניק חריף, ו תבשיל טלה חריף עם גרמולטה מנטה ופטרוזיליה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
צרוב את הכבש מכל הצדדים: לטפוח את הכבש יבש עם מגבת נייר. ייבוש הטלה בדרך זו הראשונה יעזור חתיכות כבש חום.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול, כבד, גבוה צדדי, כגון תנור הולנדי, מעל חום גבוה בינוני. כאשר הסיר חם, להוסיף את חתיכות כבש בקבוצות, להיזהר לא קהל אותם. לבשל, מפנה לפי הצורך, כך חתיכות כבש חום באופן שווה על כל הצדדים, במשך 6-8 דקות.
בצל Sauté, פלפלים, צ ' ילי, שום: להחזיר את הסיר לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מוסיפים את הבצל, פלפלים יבשים ופלפלים אדומים ומערבבים למעיל עם השמן בסיר. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
הפוך זר garni עם פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה:לעשות זר garni ידי הצבת הפטרוזיליה, טימין ועלה דפנה במרכז כיכר גזה כפול. לאסוף את הקצוות מאובטח עם חוט מטבח.
מוסיפים את פירה (או עגבניות מבושלות לשים דרך טחנת מזון) עגבניות, כבש, ציר עוף, צימוקים זר garni. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להקטין את החום לנמוך. לבשל, מכוסה חלקית, במשך כ 3 שעות, או עד כבש רך.
סטו עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מטוטלת קברנה סוביניון. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.