קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל לזניה

תבשיל לזניה
תבשיל לזניה הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה, גבעולי פטריות וחתיכות, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: תבשיל לזניה, תבשיל לזניה, ו לזניה תבשיל אורז.

הוראות

1
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מערבבים פסטה ושאר החומרים למעט גבינה בקדרה ungreased 2 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מכסים ואופים כ -30 דקות או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים חשפו כ 5 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה