לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תבשיל נקניק וכרישה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 544 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, ביצים, באגט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסוארוחת בוקר שמיר נקניק, כרישה ואספרגוס, פאי נקניק וכרישה, ו נקניק & כרישה חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים שמן במחבת תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
קולים את הכרישה עם קורט מלח ופלפל, פתיתי פלפל אדום ו 1/8 כפית קאיין. כשהכרישה שקופה מעלים את האש לגובה ומוסיפים את הנקניקייה ומבשלים 8 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
הסר מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר.
5
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים יחד עם השמנת, החלב, הקאיין הנותר, קמצוץ של פלפל שחור ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חותכים את הבגט לקוביות ומכניסים לתחתית כלי תבשיל זכוכית בגודל 9 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגט
ציוד שתשתמש בו
צלחת תבשיל זכוכית
7
מפזרים את הלחם עם גבינת הצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
יוצקים מעל את תערובת הנקניקיות והכרישה ותערובת הביצים. למעלה עם גבינת פלפל ג ' ק. מכסים היטב ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjack
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
למחרת בבוקר להסיר מהמקרר. מכניסים לאמצע התנור ואופים 45 דקות או עד שהסכין מוסרת בצורה נקייה מהאמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
11
מוציאים מהתנור ומאפשרים לתבשיל לעמוד 10 דקות לפני החיתוך וההגשה.