תבשיל סלבדורי מסורתי
נזיד סלבדורי מסורתי נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. אם יש לך חרדל דיז'ון אפור poupon, בננות, qt. כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב plantains אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תבשיל אירי מסורתי, תבשיל בקר מסורתי, ו תבשיל צ'יליאני מסורתי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב וחרדל בסיר גדול. מערבבים בבייקון. מבשלים על חום בינוני-גבוה 5 דקות. או עד בייקון מתחיל להפוך פריך, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף בשר; לבשל עד השחמה מכל הצדדים, ערבוב מדי פעם.
מערבבים ב yuca ומים; מביאים לרתיחה. כיסוי. להפחית את החום נמוך; מבשלים 45 דקות.
להוסיף כרוב, בננות חומוס; מערבבים. כיסוי; לבשל 15 דקות נוספות. או רק עד שהכרוב יהיה רך.