תבשיל עדשים ובשר בקר (Estofado de Lentejas con carne)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עדשים ונזיד בשר ( Estofado de Lentejas con carne). מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך עלה דפנה, בצל, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שעועית ותבשיל בקר (Estofado de Frijoles y Carne), עדשים ונזיד חזיר (Lentejas Estofadas condo), ו תבשיל בקר ברוטב עגבניות (Estofado de Res) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבישול איטי, לשלב את כל החומרים למעט תפוחי אדמה, כוסברה, מלח ופלפל שחור.לכסות ולבשל על גבוה במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות שמן צמחי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 30 דקות נוספות.מערבבים בכוסברה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור.