קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

תבשיל עוף במכללה

תבשיל עוף במכללה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף במכללה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 687 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, ירכיים עוף, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחות סטודנטים-שבוע של עוף צלוי, שבוע של ארוחות לסטודנטים - קלוי עוף קלוי & אפוי מקרוני & גבינה שבוע, ו Scrapple המכללה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הוסף עוף; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר עוף עם כפית מחוררת; להביא תערובת מרק לרתיחה. מבשלים עד 4 כוסות (כ 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
יוצקים תערובת מרק מופחתת לתוך שקית פלסטיק zip-top. חותכים את 1 בפינה של התיק; לנקז 2 תערובת מרק כוסות לתוך זכוכית 2 כוס למדוד, לעצור לפני שכבת השומן מגיע לפתיחה. שמור נשאר מרק תערובת לשימוש נוסף. תשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
הסר עוף מן העור והעצמות; לגרוס עם 2 מזלגות למדוד 4 1/2 כוסות בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מניחים עוף בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים מחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים פטריות; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
הסר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מניחים קמח במחבת; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מוסיפים 2 תערובת מרק כוסות; מבשלים מעל חום בינוני 12 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים פטריות, מלח ופלפל; לשפוך על עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מערבבים את תערובת המילוי וחמאה בקערה, ומפזרים על תערובת הפטריות. כיסוי ואופים תבשיל ב 400 במשך 20 דקות. לחשוף ולבשל תבשיל 10 דקות או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה