תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף במכללה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 687 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, ירכיים עוף, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחות סטודנטים-שבוע של עוף צלוי, שבוע של ארוחות לסטודנטים - קלוי עוף קלוי & אפוי מקרוני & גבינה שבוע, ו Scrapple המכללה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הוסף עוף; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר עוף עם כפית מחוררת; להביא תערובת מרק לרתיחה. מבשלים עד 4 כוסות (כ 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
יוצקים תערובת מרק מופחתת לתוך שקית פלסטיק zip-top. חותכים את 1 בפינה של התיק; לנקז 2 תערובת מרק כוסות לתוך זכוכית 2 כוס למדוד, לעצור לפני שכבת השומן מגיע לפתיחה. שמור נשאר מרק תערובת לשימוש נוסף. תשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
הסר עוף מן העור והעצמות; לגרוס עם 2 מזלגות למדוד 4 1/2 כוסות בשר.