קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה

תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.48 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פרחי ברוקולי, צ'דר חריף, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: ברוקולי-תבשיל גבינה עם עוף, ברוקולי, גבינה ותבשיל עוף, ו תבשיל ברוקולי עוף עם גבינה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מכניסים את הקמח והמרק לסיר גדול ומציפים עד שהקמח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מניחים את הסיר על אש בינונית ומקציפים ברציפות עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; ממשיכים להקציף עד שהתערובת סמיכה מספיק כדי לצפות את גב הכף, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מסירים את הסיר מהאש ומקציפים פנימה 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים את הצ ' דר ומקציפים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ב סוכרב סוכר
7
ריססו תבשיל קדירה בן 3 ליטר בתרסיס בישול. זורקים את האורז החום והעוף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים מעל את רוטב הברוקולי-גבינה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
9
מורחים את התערובת בכלי הקדרה ומעליהם את הפרמזן. מכסים בנייר כסף ואופים עד מבעבע וחם, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הסר את נייר הכסף וצלה עד שהחלק העליון משחים יפה, 2 עד 5 דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
מגישים חם.
12
עצה קדימה: להקפיא את תבשיל אפוי עד 2 שבועות. מכסים בנייר כסף ומחממים מחדש בחום של 350 מעלות עד שהוא חם, 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®