קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה

תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.48 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פרחי ברוקולי, צ'דר חריף, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: ברוקולי-תבשיל גבינה עם עוף, ברוקולי, גבינה ותבשיל עוף, ו תבשיל ברוקולי עוף עם גבינה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מכניסים את הקמח והמרק לסיר גדול ומציפים עד שהקמח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים את הסיר על אש בינונית ומקציפים ברציפות עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; ממשיכים להקציף עד שהתערובת סמיכה מספיק כדי לצפות את גב הכף, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מסירים את הסיר מהאש ומקציפים פנימה 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את הצ ' דר ומקציפים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ב סוכרב סוכר
7
ריססו תבשיל קדירה בן 3 ליטר בתרסיס בישול. זורקים את האורז החום והעוף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים מעל את רוטב הברוקולי-גבינה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
9
מורחים את התערובת בכלי הקדרה ומעליהם את הפרמזן. מכסים בנייר כסף ואופים עד מבעבע וחם, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
הסר את נייר הכסף וצלה עד שהחלק העליון משחים יפה, 2 עד 5 דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מגישים חם.
12
עצה קדימה: להקפיא את תבשיל אפוי עד 2 שבועות. מכסים בנייר כסף ומחממים מחדש בחום של 350 מעלות עד שהוא חם, 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ