קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות26
מגזין

תבשיל פטריות טורקיה

תבשיל פטריות טורקיה
תבשיל פטריות טורקיה נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 10 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 181 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שעועית כליה, תיבול, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. מתכונים דומים: הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, תבשיל פטריות עם ספאצלה, ו נקניק ותבשיל פטריות.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, ומבשלים את ההודו עד להשחמה אחידה. מתבלים באבקת שום, תיבול איטלקי ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים, ומעבירים הודו לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מערבבים את העגבניות המרוסקות עם נוזלים, עגבניות שלמות עם נוזלים, שעועית כליה ורוטב חם לסיר. מערבבים פנימה את הפלפל הירוק, הבצל והפטריות. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומתבלים לפי הטעם באבקת שום, תיבול איטלקי ופלפל. המשך בישול 1 שעה, תוך ערבוב מדי פעם, או למרקם רצוי. אם התבשיל סמיך מדי, מערבבים מעט מים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת