תבשיל שמונה שכבות
תבשיל שמונה שכבות לוקח בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 557 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -34 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, גבינת ג'ק קולבי-מונטריי, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 62% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: תבשיל 7 שכבות , קדרת 7 שכבות ותבשיל 7 שכבות .
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים את רוטב העגבניות, הבצל, הסוכר והתבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10 דקות. בקערה קטנה מערבבים את גבינת השמנת, השמנת החמוצה והחלב.
מניחים מחצית מהאטריות בתבנית 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; למעלה עם 3 כוסות תערובת בשר.
שכבות עם תערובת גבינת שמנת, תרד, ושארית תערובת הבשר והאטריות.
מפזרים גבינות (המנה תהיה מלאה).
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהוא מבעבע.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.