תבשיל שעועית ירוקה Herbed
תבשיל שעועית ירוקה Herbed עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך שמנת כבדה, פנקו, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עגבניות שרי, שעועית ירוקה, וסלט שעועית שעווה עם פירורי לחם אפוי מ ' מטבח גן ספר בישול, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, מניחים את panko, שקדים, חמאה בקערה בינונית, מתבלים עם מלח ופלפל, ולהשתמש בידיים שלך לשלב באופן שווה; להפריש.
מוסיפים את השעועית הירוקה למים הרותחים ומבשלים עד שהם ירוקים בהירים ורכים, כ -3 דקות. (הם לא יהיו מבושלים במלואם.)
מסננים במסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד השעועית הם מקוררים, ולאחר מכן להפריש במסננת. שמור את הסיר.
מניחים את הקרם, גבינת שמנת, פרמזן, שום, ומלח ופלפל נמדדים בסיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב הוא חלק ומבעבע. מערבבים את העירית והפטרוזיליה עד בשילוב שווה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים עד מצופה באופן שווה. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מעבירים לתבנית אפייה של 2 ליטר ומלטפים את השעועית לשכבה זוגית.
מפזרים באופן שווה עם תערובת panko-שקדים שמורות ואופים עד מבעבע סביב הקצוות מחומם דרך, על 30 עד 35 דקות.