תבשיל שעועית לבנה עם סקווש חורף כרוב נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם דלעת, תירס, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. נסו תבשיל שעועית לבנה עם סקווש חורף וקייל, תבשיל כרוב, סקווש ושעועית לבנה, ו תבשיל כרוב שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים לפני שתמשיך עם המתכון.
2
מחממים סיר לחץ או תנור הולנדי גדול.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיף את הבצל וקמצוץ של סודה לשתיה (אופציונלי אבל מאיץ את בראונינג). מבשלים עד הבצל רך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
מוסיפים את השעועית, המים, 2 כפיות פפריקה, 1 כפית אורגנו, 1 כפית כמון, ובזיליקום יבש לסיר. מביאים לרתיחה. אם בישול בלחץ, לאטום את התנור שלך ולהביא ללחץ גבוה. מבשלים בלחץ גבוה במשך 8 דקות; ואז לבצע שחרור מהיר. אם בישול בסיר רגיל, להביא לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד שעועית הם רק בקושי מבושל כל הדרך, 30 דקות עד 1 1/2 שעות. בדוק סיר מדי פעם ולהוסיף יותר מים כדי לכסות את השעועית אם זה נראה נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מים חמים (100°F)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
תוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הדלעת יחד עם שאר התבלינים, הפלפלים, העגבניות והמלח, אם משתמשים. לאטום את התנור ולבשל בלחץ גבוה במשך 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
סכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
תן ללחץ לרדת באופן טבעי; לאחר 15 דקות, לחץ שחרור מהיר במידת הצורך. עבור בישול stovetop, להוסיף יותר מים במידת הצורך כדי לכסות את כל החומרים. כיסוי ומבשלים עד שעועית וסקווש הם מאוד רך. בדוק את התיבול ולהוסיף עוד כמון, אורגנו, או מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סכין קילוף
תוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
מוסיפים את כרוב ותירס ומבשלים, מכוסה, עד כרוב הוא רך. מערבבים בזיליקום ומבשלים עוד דקה לפני ההגשה.