תבשיל שעועית לבנה עם סקווש חורף כרוב נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם דלעת, תירס, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. נסו תבשיל שעועית לבנה עם סקווש חורף וקייל, תבשיל כרוב, סקווש ושעועית לבנה, ו תבשיל כרוב שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים לפני שתמשיך עם המתכון.
2
מחממים סיר לחץ או תנור הולנדי גדול.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיף את הבצל וקמצוץ של סודה לשתיה (אופציונלי אבל מאיץ את בראונינג). מבשלים עד הבצל רך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את השעועית, המים, 2 כפיות פפריקה, 1 כפית אורגנו, 1 כפית כמון, ובזיליקום יבש לסיר. מביאים לרתיחה. אם בישול בלחץ, לאטום את התנור שלך ולהביא ללחץ גבוה. מבשלים בלחץ גבוה במשך 8 דקות; ואז לבצע שחרור מהיר. אם בישול בסיר רגיל, להביא לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד שעועית הם רק בקושי מבושל כל הדרך, 30 דקות עד 1 1/2 שעות. בדוק סיר מדי פעם ולהוסיף יותר מים כדי לכסות את השעועית אם זה נראה נמוך.
מוסיפים את הדלעת יחד עם שאר התבלינים, הפלפלים, העגבניות והמלח, אם משתמשים. לאטום את התנור ולבשל בלחץ גבוה במשך 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
סכין קילוף
(או או רגיל)
7
תן ללחץ לרדת באופן טבעי; לאחר 15 דקות, לחץ שחרור מהיר במידת הצורך. עבור בישול stovetop, להוסיף יותר מים במידת הצורך כדי לכסות את כל החומרים. כיסוי ומבשלים עד שעועית וסקווש הם מאוד רך. בדוק את התיבול ולהוסיף עוד כמון, אורגנו, או מלח לפי הטעם.