תבשיל תרד תפוחי אדמה
תבשיל תרד תפוחי אדמה דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 282 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שמנת, תרד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל תפוחי אדמה ותרד, תבשיל תפוחי אדמה תרד ועשבי תיבול, ו תבשיל מערבולת תפוחי אדמה-תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים תבשיל תבשיל של 2 ליטר.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
בקערה גדולה משלבים פירה, תרד, שמנת חמוצה, חמאה, בצל ירוק, מלח ופלפל. כפית לתוך צלחת מוכנה.
אופים במשך 15 דקות. למעלה עם גבינה ואופים 5 דקות יותר.