קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

תותים צלויים-שרבט חלב חמאה

תותים צלויים-שרבט חלב חמאה
שרבט תות שדה צלוי-חמאה נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי חלב-חמאה, סוכר, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שרבט תות-חמאה, שרבט חלב תות, ו שרבט תות חלב-חמאה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים תותים וסוכר במחבת אפייה 13x9x2". לגרד זרעים שעועית וניל ולהוסיף תרמיל; לזרוק לשלב. גרגרים צלויים, ערבוב מדי פעם, עד מיצים מבעבעים, 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
בואו מגניב.
4
להשליך תרמיל. גרגרי פירה, חלב חמאה, שמנת חמוצה, ומלח בבלנדר עד חלקה. תערובת תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
להעביר שרבט למיכל אטום להקפיא עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
6
לעשות קדימה: שרבט יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
7
בואו לרכך בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני ההגשה.