תות-בננה קרפים
קרפים בטעם תות-בננה ואינו מכיל גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תותים, אגוזי מלך, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: קרפים בננה תות, קרפים בננה תות, ו קרפים בננה תות.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי קרפ עד מעורבב. גריז 6 או 7 אינץ ' מחבת עם קיצור או ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. עבור כל קרפ, יוצקים 2 כפות הבלילה לתוך מחבת; לסובב מחבת עד הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום זהוב. בעדינות לשחרר קצה עם מרית מתכת; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום זהוב. מחסנית קרפים כפי שאתה להסיר אותם מחבת, הצבת נייר שעווה בין כל אחד. שמור קרפים מכוסים כדי למנוע מהם להתייבש.
בקערה בינונית צוננת, לנצח קצפת וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. כף על 3 כפות קצפת מוקצפת במרכז כל קרפ; למעלה עם 4 או 5 פרוסות בננה.
להפשיל; העליון כל קרפ עם קצפת, תותים ואגוזי מלך.