תירס ג'ינג'ר ריחני ואספרגוס מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תירס זנגביל ריחני אספרגוס מוקפץ. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 595 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם רוטב סויה דל נתרן, אורז קצר דגנים, גרעיני תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, ג'ינג'ר בקר ואספרגוס מוקפץ, ו עוף ג'ינג'ר ואספרגוס מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה; מערבולת למעיל.
להוסיף טופו; לטחון במשך 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
הסר טופו מחבת עם כפית מחוררת; לנגב יבש מחבת עם מגבת נייר.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים תירס והבא 4 מרכיבים (דרך פלפל); מוקפץ 5 דקות.
הוסף טופו שמור, אספרגוס, והבא 4 מרכיבים (באמצעות פלפל אדום כתוש). מוקפץ 1 דקה או עד אספרגוס וטופו מחוממים. מחלקים את האורז באופן שווה בין 4 צלחות. כפית על 1 תערובת תירס כוס מעל אורז, העליון באופן שווה עם 1 כף בצל ירוק.