תמנון בסגנון איטלקי בגריל
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. אם יש לך פלפל, שמן זית כתית מעולה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו חציל איטלקי בגריל, כריך פורטבלו בסגנון איטלקי, ו עגבניות ממולאות בגריל-סגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מניחים את התמנון יחד עם היין, פלפל, 1 לחתוך לימון במחצית, פקק, ושום. מכסים במים על ידי 1 אינץ ' ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. להפחית את החום לרתיחה, ולבשל את התמנון עד שהוא רך כאשר פירסינג עם סכין חדה. (בין 45 ל-90 דקות.)
לנקז, ולאפשר לתמנון לבוא לטמפרטורת החדר.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, פרוש באופן שווה על פני באח פחם. לחלופין, להגדיר את המבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. לזרוק את התמנון עם 1/4 כוס שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את התמנון על הגריל ומבשלים במשך כמה דקות משני הצדדים עד התמנון משחימים היטב, אבל עדיין נשאר לח, 3 עד 4 דקות לכל צד.
חותכים את זרועות התמנון, מניחים על מגש ומטפטפים עם שמן הזית הנותר, מיץ הלימון הנותר, ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר עם פרוסות לימון אם תרצה.