קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

תמצית הלחם

תמצית הלחם
מהות הלחם דורשת סביבה 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קמח לחם, מלח, שמרים עלייה מהירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תמצית אמריל, המהות של עגבניות, ו תמצית עגבניות.

הוראות

1
מחממים תנור כדי להתחמם (כ 110 מעלות f/45 מעלות C). ריסוס שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ עם תרסיס בישול שאינו מקל, להוסיף רק מספיק קמח תירס למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
בקערה של מערבל זקוף, לשלב את הקמח, שמרים ומלח; מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
יוצקים את המים; לערבב עד צורות בצק נוקשה. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעלות בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. עם סכין חדה מאוד, לחתוך חתך רדוד בחלק העליון של כיכרות. כיכרות אבק קלות עם קמח, מכסים במגבת, ומחזירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
תן לעלות עד לפחות הוכפל, כ -45 דקות.
7
הסר כיכרות מהתנור, לשמור מכוסה, ולחמם מראש תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
להחזיר כיכרות חשופות לתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
אופים עד חום זהוב כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הדף.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק