קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

תערובת אגוז סומסום חריף

תערובת אגוז סומסום חריף
תערובת אגוז סומסום חריף הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חצאי פקאן, מלח, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים, אטריות שומשום מתובלות, ו שומשום פיקנטי בוק צ'וי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה קטנה, להקציף ביצה לבן עד מוקצף; לטאטא בדבש, שומשום, מרווה, קינמון, קאיין, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים אגוזים ומערבבים. מחלקים תערובת בין 2 מחבתות אפייה גדולות או מצופות בקלף ומתפשטים לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים, ערבוב לעתים קרובות עם מרית רחבה, עד אגוזים זהובים וריחני, 20 עד 25 דקות. כדי למנוע דבק, להפוך תערובת לעתים קרובות עם מרית כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מגישים חם או קר.