קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

תערובת חטיף נאצ'ו

תערובת חטיף נאצ'ו
תערובת חטיפים של נאצ'ו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההור ד' אובר שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. 224 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שבבי תירס, שמן צמחי, חטיפי כדור גבינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 21%. נסו תערובת חטיפים בדרכים, 1-2-3 חטיף לערבב, ו תערובת חטיפים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים בשני 15 אינץ ' לא משומנים. איקס 10-ב. איקס 1-ב. אפייה מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
שלב את תיבול הטאקו, השמן והחמאה; יוצקים מעל תערובת הדגנים וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
דַק-דַק-
4
אופים ב 200 ניתוק במשך 2 שעות, ערבוב כל 30 דקות. מגניב. אחסן במיכלים אטומים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לנאצ ' וס. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרטפורד קורט הרוסי ריבר פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט מלווים בטעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת על ידי חומציות, טאנינים משיי וגימור ארצי עדין.