תפוז דם וסלט בצל אדום
סלט תפוז דם ובצל אדום עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך אשכולית אודם, מלח כשר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוז דם וסלט בצל אדום, סלט תפוז דם + ג'ינג'ר ו קאיין דם ויניגרט כתום, ו עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים.
הוראות
מעל קערה קטנה, העליון את תפוזי הדם: להתחיל על ידי הסרת החלק העליון והתחתון של התפוזים, ואז למקם את אחד הקצוות השטוחים של התפוז על קרש החיתוך שלך לחתוך את העור מחוץ תוך שמירה על הצורה העגולה. הקפד להסיר את כל הדגש הלבן. הרם את התפוז וחתוך כל קטע מתוך התפוז בין הממברנות. יהיו לך חלקים עדינים יפים של כתום ללא כל ממברנות לבן. אתה תישאר עם " שלד " של הכתום. לסחוט את המיץ הנותר מתוך השלד לקערה. חזור עם האשכולית ולחצות את המקטעים.
לזרוק את הבצל וצ ' ילה לקערה עם פירות ומיץ ומתבלים עם קמצוץ של מלח ושמן זית.
בואו נשב לפחות 20 עד 30 דקות. מערבבים את המנטה ממש לפני ההגשה.