תפוז-כוסברה עוף צלוי עם בצל אדום
עוף צלוי הכתום כוסברה עם בצל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1009 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 67g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, כוסברה טחונה, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גזר מזוגג ובצל Cipollini עם כוסברה ותפוז, פפריקן וכוסברה שפשפו סטייקים עם סלסה בכתום-כוסברה, ו צלוי צלעות עם בצלים מזוגגים כתומים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. מסדרים את הבצל במחבת צלייה מתכת.
מניחים את התרנגולות למעלה ומכניסים את הכנפיים מתחת לגופות. בקערה קטנה, לשלב את המרמלדה, שמן, כוסברה, 2 כפיות מלח, ו 3/4 פלפל כפית.
מורחים את התערובת על התרנגולות וצולים עד שהם מבושלים דרך, על 1 שעה, 15 דקות (טמפרטורה פנימית 165 F).
להעביר את התרנגולות והבצל למגש ולתת לנוח במשך 10 דקות. מסננים את טפטוף המחבת לתוך קערה.
בואו לעמוד במשך 5 דקות. לרפרף את השומן מפני השטח ולהשליך.
מגישים את התרנגולות והבצל עם המיצים הנותרים. טיפ ללא מתח: שימוש בשני תרנגולות בינוניות במקום אחד גדול חותך זמן צלייה על ידי לפחות שעה ו 15 דקות. ריבה עושה זיגוג כתום מהיר וקל בסגנון צרפתי.