קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

תפוז-עוף מזוגג בלסמי

תפוז-עוף מזוגג בלסמי
עוף מזוגג כתום-בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אם יש לך מרמלדה כתומה, תיבול עוף, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. נסו עוף בלסמי כתום מזוגג עם גבינת עיזים פולנטה, עוף מזוגג בלסמי, ו עוף מזוגג בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית הבתולי מעל חום בינוני עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מתבלים את העוף בנדיבות במלח, פלפל ותבלינים עופות. כאשר השמן חם אדוות, מוסיפים את העוף וחום במשך 5 דקות, ואז להסתובב ומפזרים רוזמרין. מבשלים עד שהעוף רך ומבושל דרך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המרמלדה, חומץ ומניה ושופכים על העוף. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהרוטב התעבה והופך לזיגוג דק.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף את הבצל הירוק במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול. מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם ארוגולה ירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ירוקירוק