תפוז-פקאן תבשיל טוסט צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל תפוז פקאן תבשיל טוסט צרפתי. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, מיץ תפוזים, סירופ תירס בצבע בהיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פאי פקאן, תבשיל פרנץ ' טוסט., תבשיל פרליין פרנץ ' טוסט פקאן, ו בין לילה עוגת שוקולד פקאן תבשיל פרנץ ' טוסט.
הוראות
מערבבים סוכר חום, חמאה, וסירופ תירס; יוצקים לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים באופן שווה על תערובת סוכר.
מערבבים את הקליפה ואת 7 המרכיבים הבאים( רינד דרך ביצים); מערבבים עם מקצף. מסדרים פרוסות לחם מעל פקאן בצלחת; יוצקים תערובת ביצים על לחם. מכסים ומקררים 1 שעה או עד לילה.
בזהירות להפוך פרוסות לחם מעל לספוג תערובת ביצה עודף.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד השחמה קלה.