קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם גבינת גורגונזולה

תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם גבינת גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם גבינת Gorgonzola. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב חמאה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה, Gorgonzola ניפץ תפוחי אדמה, ו שום קלוי גורגונזולה ניפץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר 3 ליטר; מוסיפים מספיק מים (מלוחים אם תרצה) כדי לכסות. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים על 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; ניקוז. לנער תפוחי אדמה בסיר על אש נמוכה לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים חמאה, חלב חמאה, גבינה, מלח ופלפל לתפוחי אדמה. מחית קלות עם מזלג או גב כף, שמירה על כמה חתיכות גדולות יותר של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'