תפוחי אדמה אדומים קלויים בתנור ואספרגוס
תפוחי אדמה אדומים קלויים בתנור ואספרגוס עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות וקחי שום, שמן זית כתית מעולה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון קלוי בתנור, אספרגוס ותפוחי אדמה חדשים, אספרגוס, בתנור קלוי, ו אספרגוס קלוי בתנור.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בתבנית אפייה גדולה, לזרוק את תפוחי אדמה אדומים עם 1/2 שמן זית, שום, רוזמרין, טימין, ו 1/2 מלח כשר. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש.
מערבבים את האספרגוס, הנותרים שמן זית, ומלח שנותר. מכסים, וממשיכים לבשל 15 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
הסר רדיד, ולהמשיך לבשל 5 עד 10 דקות, עד תפוחי אדמה משחימים קלות. עונת עם פלפל לשרת.