תפוחי אדמה או גרטן
אם יש לך בערך 1 שעה ו 20 דקות לבלות במטבח, תפוחי אדמה בגרטן עשויים להיות סופר לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. זה מנות ראשונות יש 306 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש תפוחי אדמה, קמח, פלפל, ולעבד גבינה אמריקאית. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה או גרטן, תפוחי אדמה או גרטן, ו תפוחי האדמה הטובים ביותר או גרטן.
הוראות
בסיר גדול, מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים עד הסוף.
מסננים ומניחים 2-1/2-קט משומן. תבנית אפייה. בסיר, ממיסים חמאה.
מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל; מערבבים ליצירת עיסה חלקה. מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה; מרתיחים ומערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים גבינה; מערבבים רק עד להמסה.
יוצקים מעל תפוחי אדמה. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 45-50 דקות או עד שהם מבעבעים.