תפוחי אדמה אפויים ממולאים בטונה
טונה ממולא תפוחי אדמה אפויים נטול גלוטן, ופסקטרי תוספת. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, מלח, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. הציון הזה די טוב. נסו תפוחי אדמה ממולאים בטונה, תפוחי אדמה ממולאים בטונה, ו ספודים ממולאים בטונה שמנת (תפוחי אדמה) עבור מתכונים דומים.
הוראות
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה; מניחים על צלחת חסינת מיקרוגל. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 15-20 דקות או עד שהוא רך, הופך פעם אחת.
כשהוא קריר מספיק לטיפול, חותכים כל תפוח אדמה לשניים לאורכו. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות.
בקערה קטנה מועכים את העיסה.
מוסיפים את גבינת הקוטג', הטונה, הסלרי, הבצל, 1/4 כוס הגבינה, הפפריקה, המלח והפלפל. כף לקליפות תפוחי אדמה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים להזזה למשך 18-22 דקות או עד לחימום.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
יין פינו נואר, מרלו ורוז הם בחירה מצוינת לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![פינו נואר ברוט רוז]()
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.